Veileder:

Cathrine og Steinar Lofnes

Cathrine og Steinar har mye erfaring med mentorsamtaler og sjelesorg. De har gjennom sin rolle som pastorpar, hjulpet mennesker gjennom kriser i livet. De tilbyr samtaler og veiledning til enkeltpersoner og par.

928 66 391
Send e-post

Steinar og Cathrine Lofnes har vært gift i over 19 år og har sammen vært aktivt med i menighetsledelse i over 10 år. 
De er nå hovedpastorer i JesusFellesskapet i Bergen. 

De har mye erfaring med å jobbe med mennesker, både gjennom mentorsamtaler og sjelesorg, samt veiledning av mennesker i ulike livsfaser.
De brenner for gode relasjoner i familie- og parforhold, og er opptatt av muligheten for å hjelpe mennesker gjennom sosiale medier. Det siste året har de blant annet startet en familie-vlog, for å nå ut til familier med tips, inspirasjon og motivasjon for familielivet og parforholdet.

Cathrine og  Steinar er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker inn i det livet Gud har for dem. De har selv vært gjennom noen kriser, både personlige kriser og ekteskapskriser. Gjennom dette har de lært noen veldig viktige verdier og verktøy som har hjulpet dem i en hektisk familiehverdag.

De elsker å dele ærlig og åpent om liv, og har en en FamilieVideoBlogg som heter «Familien L» på YouTube,
sammen med barna Håp (15år), Naomi (12år) og Joshua (8år).

Cathrine er også grunnleggeren av mammaforummet Mammashjerte ,som daglig deler inspirasjon og verktøy på sosiale medier via snapchat, instagram, podcast og facebook. Her er det hundervis av mødre som daglig følger med og blir inspirert og informer om god tematikk. I samarbeid med Tro&Medier har de fått laget det GRATIS lavterskel kurset som Familiesenteret reklamerer for.

Nylig har Cathrine sertifisert seg som kursholder i Jungs Type Index (også godt kjent som Myers-Briggs) Så nå bruker hun flittig personlighets testen til selvutvikling og parutvikling i samtaler. Ta kontakt om du ønsker en test.

De er tilgjengelig for parsamtaler lokalisert i Bergen, men kan også tilby samtaler over Facetime/Skype for par fra andre steder.

Pris på samtaler:

Individuell samtale, 60min: 400,-

Parsamtale, 90min: 800,- (m/Steinar)

JTI personlighets test med gjennomgang, 1,5t: 850,-

JTI personlighets test med gjennomgang for par, 2t: 1400,- (m/Steinar)

Ved ikke møtt av avtalt samtaletime vil timen bli fakturert i sin helhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.