Samtaletjeneste

Trenger du noen å snakke med?

Relasjoner er både det viktigste og kan være det mest utfordrende vi har. Alle har vi behov for at noen er glad i oss, og vi trenger å tilhøre noen. Når det oppstår kriser og konflikter i våre nærmeste relasjoner, kan det skape avstand, ensomhet og motløshet, og det går utover livskvaliteten. Man kan blir stående helt fast eller føle at man glir fra hverandre.

Hvordan kan samtaler hjelpe dere?

Våre veiledere og terapeuter ønsker å styrke dialogen mellom dere. I samtaler får man mulighet til å sette ord på utfordringene og få hjelp til å forstå hverandre. Veilederne sitter ikke med fasitsvaret på deres forhold, men de kan forhåpentligvis bidra med noen enkle verktøy til å styrke kommunikasjonen mellom dere og gi dere redskap til å håndtere konflikter med. Noen ganger kan det være motiverende og nyttig å sammen se på hva som fungerer i forholdet, for så å jobbe videre med å styrke de gode sidene ved parforholdet deres. Ofte kan en samtale med en tredjepart bidra til å se forholdet og eventuelle utfordringer i nye perspektiver, som igjen kan gi rom for nye løsninger og kanskje en ny forståelse av hverandre.

Pris avtales direkte med veileder.

Veiledere og terapeuter

Wenche og Eivind Bye

Familieveiledere med lang erfaring i familiearbeidet til Ungdom i Oppdrag. Wenche er førskolepedagog og sertifisert ICDP-kursholder. Eivind er markedsøkonom, autorisert PREP-veileder og Gottman-kursholder. Tilbyr også coaching.

Les mer

Kristina Ekerhovd-Ottersen

Kristina er familieterapeut med fokus på småbarnsforeldre og ektepar. Hun tilbyr veiledningssamtaler for enkeltpersoner, samtaler for småbarnsmødre og parsamtaler.

Les mer

Aud Rose og Jan Otto Nesse

Aud Rose og Jan Otto leder veilederteamet «Parakletos». Teamet har ulik kursing (Theophostic Counseling, Charles H. Kraft: Deep Healing Ministries, Teleios, ) og årelang erfaring i veiledning, sjelesorg og forbønn for enkeltpersoner og par.

Les mer

Cathrine og Steinar Lofnes

Cathrine og Steinar har mye erfaring med mentorsamtaler og sjelesorg. De har gjennom sin rolle som pastorpar, hjulpet mennesker gjennom kriser i livet. De tilbyr samtaler og veiledning til enkeltpersoner og par.

Les mer

Ragnhild Elise Håland

For tiden i morspermisjon

Les mer