Personvernerklæring

Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende til disse nettsidene. Ved å bruke nettsidene godtar du dette.

Ansvar

Familiesenteret i Bergen er behandlingsansvarlig for personopplysninger fra disse nettsidene. Personopplysninger som behandles omfatter kontaktinformasjon som oppgis ved utfylling av skjema i forbindelse med bestilling av tjenester, samt automatisk loggførte serverdata (herunder ip-nummer). Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Databehandler er Familiesenteret i Bergen ved styret. Data lagres kun innenfor EU/EØS i land som har implementert EU sitt personverndirektiv (GDPR).

Cookies / Informasjonskapsler

Det kan benyttes informasjonskapsler for optimalisering av tjenesten. Disse kan ikke identifisere besøkende. Ved bruk av nettsidene våre aksepterer du at informasjonskapsler brukes.

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon som du oppgir (f. eks. på «Be om samtale»-skjemaet), samt evt. personopplysninger i epost-kommunikasjon mellom brukeren og senterets medarbeidere, blir benyttet til formidling og administrasjon av senterets samtaletilbud.
Kontaktinformasjon blir formidlet til aktuelle veiledere/medarbeidere (som alle er tilknyttet Familiesenteret i Bergen) i den utstrekning det er nødvendig for å tilrettelegge samtaletjenesten. Alle våre medarbeidere er underlagt taushetsplikt og vil behandle personlige data som formidles til dem i tråd med denne personvernerklæringen.
Vi sender aldri personlige data videre til annen tredjepart uten ditt samtykke, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ifølge lov.

Eksterne lenker

Lenker på nettsidene kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller henvendelser vedrørende innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan du ta kontakt med oss.
Kontaktinformasjon finner du på forsiden.