Samliv

SAMMEN kan vi klare å holde sammen.

Innesperret. Inneklemt. Isolasjon. Karantene. Sammen. Ensom. Samtidig. Hele dagen. Hele natten. NÅ har veiledere og terapeuter hos Familiesenteret gått sammen for å gi dere et godt TILBUD!

23/3/2020

Cathrine Lofnes

Cathrine er daglig leder i Familiesenteret i Bergen. Tilbyr også samtaler og kurs sammen med sin ektemann Steinar Lofnes, via Familiesenteret i Bergen.

Det er unntakstilstand i Norges land. Rytmene vi en gang hadde som familie er krøllet sammen og kastet i bosset.

Kaoset har inntruffet det velbalanserte livet vårt.

Nye rytmer må formes. Nye balanser må til.

Det er ikke gjort på en dag, sannsynligvis heller ikke på en uke.

Vi håper og ber om at den vante hverdagen snart er å skimte igjen.

Det er helt naturlig å kjenner på overveldende følelser av frykt, uro, sinne, frustrasjon, klaustraforbi, sorg, tilkortkommenhet og utmattelse, som gjør at det koker over i møte med barn og ektefelle.

Eksperter spår en skilsmisse-boom som virkning av denne korona-krisen. Det er utrolig vondt og trist å høre.

Derfor er det viktig at vi alle er bevisst over hva denne tiden gjøre med oss som enkeltindivid, og oss som familie. Snakke sammen om de vonde følelsene og være tålmodig med hverandre.

Og om du merker at det er for vanskelig å snakke med familien din i disse dager, så hadde det kanskje vært godt å prate med en som kan forstå, gi perspektiv og råd til hvordan håndtere de vonde følelsene, tips til konfliktløsning eller råd i foreldrerollen.

Familiesenteret har mange gode rådgivere som gjerne vil snakke med deg om du har behov for tips og råd, eller bare ønsker noen å prate med i denne tiden. Skriv inn til oss, så kan vi ta en uforpliktende prat.

Tilbudet til deg i dag er:

Prat med Veileder: 200,- for første time

Prat med Familieterapeut: 400,- for første time

Vi kan prate med deg via videosamtale eller telefon. Vi har ikke ventelister.

Vi snakkes.

Del med dine venner