Familiesenteret

Ny epoke for Familiesenteret

Endelig er den her! Vår nye nettside er lansert og Familiesenteret kan igjen tilby samtale og kurs. En ny epoke er i gang, og vi er begeistret for muligheten til å bidra på veien for ektepar og familier som ønsker å få det bedre sammen. Håper vi kan hjelpe akkurat deg med det du trenger for å få det bedre med de du er glad i!

7/6/2018

Cathrine Lofnes

Cathrine er daglig leder i Familiesenteret i Bergen. Tilbyr også samtaler og kurs sammen med sin ektemann Steinar Lofnes, via Familiesenteret i Bergen.

Familiesenterets visjon er å bidra til å bygge, styrke og støtte ekteskapet og familien.

Alt vi gjør er motivert ut fra et ønske og håp om å se ektepar og familier ha det bedre sammen. Selv de som allerede har det godt.

Vi tror at familiene er byggesteinene i samfunnet vårt, og ekteskapet er selve kjernen. Har mor og far det godt sammen, er det et solid fundament for at også barna har en trygg og stabil oppvekst. Vi er lidenskapelig opptatt av å gi par, foreldre og enkeltpersoner muligheten til å ta gode valg for seg selv og andre.

Vi tror på den gode samtalen og relevante kurs som kan bidra til nye perspektiver og virkefulle verktøy for å bli bedre sammen.

Derfor tilbyr vi både kurs og samtaletjenester gjennom veiledere og terapeuter som også har et stort engasjement og hjerte for par og familier. De har alle tro på at Guds vilje for oss er god, og at Hans ord derfor gir den beste veiledning for liv, ekteskap og relasjoner. Dette har de med seg som en grunnverdi inn i samtalen med dem som trenger noen å prate med om livet, relasjoner og utfordringer som gjelder.

Vi er kjempeglad for at vi endelig kan starte opp igjen og håper dere føler det er lett å kontakte oss for hjelp og veiledning. Vi ønsker at listen skal være lav for å ta kontakt, om det så bare er for noen spørsmål. Ikke nøl med å skrive eller ringe til daglig leder eller direkte til veilederne.

Vi snakkes.

Del med dine venner