Familiesenteret

GRATIS lavterskel nettkurs

Småbarns-perioden er velkjent for å være en av livets mest krevende perioder. Lite søvn, lite tid til egne behov, mye hardt arbeid, mange økonomiske utlegg og konstante små rop om oppmerksomhet kan gå alle og enhver helt på nervene.

8/9/2020

Cathrine Lofnes

Cathrine er daglig leder i Familiesenteret i Bergen. Tilbyr også samtaler og kurs sammen med sin ektemann Steinar Lofnes, via Familiesenteret i Bergen.

Tenk så heldige vi er som har familie, og har fått barn. Det er en uendelig skatt. Som er verdt alt i livet. Vi er så rike som får være mor og far!

Småbarns perioden er velkjent for å være en av livets mest krevende perioder. Lite søvn, lite tid til egne behov, mye hardt arbeid, mange økonomiske utlegg og konstante små rop om oppmerksomhet kan gå alle og enhver helt på nervene.

Det å være foreldre og klare å ta vare på par relasjonen OG seg selv oppi det hele, er en hårfin balanse kunst.

Vi giftet oss i 2003 og fikk vårt første barn i 2007. Siden da har vi prøvet og feilet på de aller fleste områder. Vi har måtte oppsøke hjelp på veien. Vi har måtte gå mange runder med oss selv og sitter i dag med et knippe verktøy som har vært livsviktig for oss for å holde sammen i løpet av disse krevende årene.

I dette kurset vil dere komme oss litt under huden og forhåpentligvis bli inspirert og få med dere noen gode verktøy til å ha i verktøys-kassen deres.

Her er de temaene vi vil gi en smakebit av som dere kan jobbe videre med:

-Det du verdsetter, vedlikeholder du
-De fem kjærlighetsspråkene
-Følelser følger viljen og ikke omvendt
-Mor vs Kone
-Far, step opp. Mor, step ned.
-Kunsten å kommunisere
-Hule-tid/Egen-tid-Kjæreste-tid
-Sex og sånn
-Hvorfor er tro viktig for oss

Kurset er for alle par og alle familier. Om du vurderer å stifte familie, eller om du er ferdig med småbarns perioden forlengst. Her kommer vi med relevante verktøy til en hver par-relasjon. Men vi vil spesielt oppmuntre og inspirere småbarns foreldre. Du kan ta kurset alene, men vi anbefaler å ta det sammen med din partner.

Dette kan du ikke gå glipp av.

Velkommen til kurs.

Trykk på linken for å kommer rett til kurset:

https://www.mammashjerte.no

Dette kurset er laget i samarbeid med Mammashjerte og Tro og Medier.

Del med dine venner