Familie

Familie-Kurs i Bergen

UTSATT på ubestemt tid, pga pandemi!! Nye datoer vil komme! Å være foreldre sammen kan få frem både styrkene og svakhetene i parforholdet.Hvordan vi fungerer sammen som mor og far i hjemmet, påvirker hele familien.

4/1/2021

Cathrine Lofnes

Cathrine er daglig leder i Familiesenteret i Bergen. Tilbyr også samtaler og kurs sammen med sin ektemann Steinar Lofnes, via Familiesenteret i Bergen.

Hjertelig velkommen til Familiekurs i regi av Familiesenteret, og i samarbeid med Credokirken og JesusFellesskapet.

Kurset vil holdes i den nye caféen til Credo og vil gå over 3 lørdager fra kl.12-14.

Det vil bli ulike temaer hver gang, men fokuset er parforholdet og foreldrerollen.

Kurset vil koste 250,- pr. pers. pr.kursdag. Inkludert i denne prisen er det lunch og barnepass for de som trenger det.

Vi anbefaler selvfølgelig å bli med på alle de tre lørdagene, men om du ikke kan det, kan du velge en eller to og kun betale for det.

Pga covid-19 vil det være begrensede plasser. Så sikre deg plass i dag ved å melde deg på til:
post@familiesenteret.no

Dette vil bli en skikkelig vitamin innsprøyting for alle som har barn og/eller er i et parforhold.

20. FEBRUAR KL.12-14
BEVARE PARRELASJONEN I EN SMÅBARNSFASE

Det å bli foreldre er en stor overgang på godt og vondt. Småbarnsfasen byr på barselskropper og våkenetter, trassalder og barnesykdommer, og et nytt liv med barnas behov som skriker til alle døgnets tider. Da er det ikke rart at mange par opplever at forholdet går igjennom en kriseperiode. Man må tviholde på de få timene i døgnet man har alene som kjærester, og man må jobbe ekstra for å holde relasjonen varm og kommunikasjonen god.

Cathrine og Steinar Lofnes har vært gift i over 17 år og vært foreldre i over 13 år. De har nå samlet sammen verktøyene som har hjulpet dem igjennom de travleste årene som foreldre, og satt sammen et foreldrekurs. Her blir det lidenskapelig delt om ekte og ærlig liv, med utgangspunkt i 9 enkle prinsipper. Her vil det også bli mulighet til å prøve seg på de ulike verktøyene med veiledning fra kursholderne.

27. FEBRUAR KL.12-14
FORELDRESAMMEN - SEMINAR

Å være foreldre sammen kan få frem både styrkene og svakhetene i parforholdet.
Hvordan vi fungerer sammen som mor og far i hjemmet, påvirker hele familien.

Et vanlig konfliktområdet er hvordan vi forholder oss til barnas store følelser forskjellig.
I dette seminaret vil vi se på hvordan vi kan takle barnas store følelser uten for mye konflikt, både mellom foreldre og barna og mellom foreldrene.

Hvorfor er noen følelser hos barna er vanskeligere å håndtere enn andre? Og hvordan kan man bevare et godt parforholdet når man håndterer følelser og utagering ulikt?

Kristina og Petter har vært gift i snart 13 år og har fire barn mellom 1-10år. I mars 202 startet de ForeldreSammen, hvor de i tillegg til å ha en instakonto til oppmuntring og inspirasjon, tilbyr foreldrekurs (COS-p) og kurset «Hvordan takle barnas store følelser med SuperSkills»

6. MARS KL.12-14
PANELPRAT MED Q&A

Denne dagen vil vi invitere spennende og aktuelle gjester som kan komme med inspirasjon og input til akkurat det du lurer på.


Vi gleder oss til å se deg med på kursdager.

Meld deg på her: post@familiesenteret.no

Del med dine venner