Familie

COS-P Foreldrekurs

Som småbarnsforeldre er det ikke sjelden å oppleve at akkurat da man trodde man forsto seg på en fase, er barna våre godt i gang med en ny fase med nye utfordringer. Er det mulig å komme dit at vi opplever å forstå barna våre nok til å møte deres skiftende behov?

15/1/2019

Cathrine Lofnes

Cathrine er daglig leder i Familiesenteret i Bergen. Tilbyr også samtaler og kurs sammen med sin ektemann Steinar Lofnes, via Familiesenteret i Bergen.

Ja. Det tror vi - blant annet med de rette verktøyene og med en trygg tilstedeværelse i rollen som foreldre. Mange har opplevd at COS-P kurset har bidratt til nettopp dette. Nå vil vi gjerne tilby dette kurset i samarbeid med Kristina Ekerhovd-Ottersen, for å gi foreldre gode verktøyene og forhåpentligvis bidra til å fremheve styrkene i deg som mamma eller pappa så du kan bli enda tryggere på deg selv.

Som foreldre har vi alle våre styrker og våre svakheter, og ingen av oss kan være en fullkommen forelder til våre barn. Punktum. Men dersom vi opplever å kjenne en trygghet i rollen likevel, har vi et godt fundament til å være GODE NOK foreldre. Trenger vi være noe mer?

Litt om COS-P foreldrekurs

COS-P er et foreldrekurs som ønsker å styrke deg som forelder til å forstå hva barnet ditt ønsker fra deg midt i sine følelsesmessige utbrudd og behov. Kurset er basert på flere tiårs forskning av relasjonen mellom foreldre og barn, og har konkrete verktøy for å styrke denne relasjonen.

COS-P foreldrekurs setter fokus på å:

  • Forstå ditt barns emosjonelle verden ved å lære å lese de følelsesmessige behovene.
  • Gi støtte til ditt barns evne til å håndtere sine egne følelser
  • Forbedre ditt barns utvikling av god selvfølelse
  • Fremheve den iboende visdommen du som foreldre har og ditt ønske om trygghet for ditt barn

En samling består av undervisning, videoklipp, samtale med partner og samtale i plenum. Her bidrar man så mye man ønsker og føler seg komfortabel med.  

Vi anbefaler at begge foreldre tar kurset sammen, men det er helt i orden å komme alene.

Velkommen!

Praktisk info

Tidspunkt: tirsdager fra 29.januar til 5.mars, klokken 19.00 - 21.00

Sted: Jesus Fellesskapets kontorlokaler

Pris: 3900,- per par for hele kurset.

Pakkeprisen for kurset er for seks kvelder per par, og må betales selv om man har frafall på en kveld. Faktura blir sendt etter første samling.

For at alle som er med skal få best mulig utbytte på kurset, er det begrenset plass

- så vær rask med å melde deg på! Meld deg på her eller send en epost til kristina.eo@me.com.  

Del med dine venner